zaterdag 17 maart 2012

Sponsoring Dutch Card Lovers

Deze week sponsoren wij de Dutch Card Lovers Challenge Blog. Deze week hebben zij een andere uitdaging dan gewoonlijk. Dit keer geen kaartschets, maar keuze uit 2 dingen nl. een tasje of een doosje waarbij een nieuwe gemaakt kan worden of een oude "gepimpt". Wil je mee doen met deze challenge dan heb je de tijd tot en met vrijdagavond 23 maart 18.00 uur om je inzending in te sturen.
Zet eerst je creatie op je eigen blog of website en zet erbij dat je aan de challenge voor de Dutch Card Lovers meedoet. Ga daarna naar de Challenge 131 van de Dutch Card Lovers. Via Mr. Linky kun je je creatie (= url van je blog of website) opladen.

En wordt jouw inzending gekozen tot mooiste creatie, dan win je deze prijs die wij voor deze challenge beschikbaar stellen:



4 opmerkingen:

Eldi zei

Hallo Anneke, waar kunnen we onze bijdrage plaatsen?

Groetjes uit Lisse

Anneke Spanhaak-Brinkhuis zei

Eldi, je kunt je reactie achter 1laten op het blog van de Dutch Card Lovers via Mr. Linky. Als je dit webadres gebruikt kom je direct bij de challenge uit. http://dutchcardlovers.blogspot.com/2012/03/challenge131.html via Mr. Linky

Eldi zei

dank anneke voor je bericht,,,, maar hoe krijgen we er een foto bij geplaatst... grijs in plaats van blond hahahah

Anneke Spanhaak-Brinkhuis zei

Eldi, je plaatst het tasje of doosje waarmee je aan de challenge wilt deelnemen als bericht op je eigen blog. Handig is om in dat bericht ook te zetten dat je met dat tasje of doosje mee doet aan de challenge van de Dutch Card Lovers. Daarna ga je via Mr. Linky op de site van de Dutch Card Lovers (dat heb je volgens mij al gedaan) je inzending insturen (= URL van je blog).