zondag 18 mei 2014

Papicolor Original Designkarton

Het Original Designkarton van Papicolor laat u gegarandeerd mooie creaties maken. En zeker als er een 50-jarig huwelijks feest te vieren is, is dat toch zeker een must.


Op deze kaart is de variant 'bloem' gebruikt en gecombineerd in de kleuren 'lichtroze' en 'heide'. En als u 2 kleuren kiest, heeft u er eigenlijk 4, want dit karton is dubbelzijdig bedrukt. Het design op de achterzijde is namelijk in diapositief afgedrukt.


Dit Original Designkarton komt overeen met de kleuren uit de reeds al lange tijd bestaande Papicolor Original karton. Dus het laat zich makkelijk combineren met effen karton.

En omdat het een kaart is voor een 50-jarig huwelijksfeest, dan mag het toch best wel speciaal zijn. Daarom hieronder nog enkele foto's van de binnenkant van deze kaart.


Op de onderstaande detailfoto ziet u dat de label bestaat uit een 2-dubbele laag. Ruimte genoeg dus om een boodschap voor het gouden bruidspaar te schrijven.


En dat dit Designkarton zich mooi laat combineren met roosjes, bloemetjes en takjes in dezelfde kleur ziet u op de foto hieronder.


Zoals u al ziet zijn de roosjes dik. Daardoor kan de kaart niet goed dicht geklapt worden. Door in de kaart een 'rug'  te maken los u dat probleem op. Op de foto hieronder ziet u duidelijker wat ik hiermee bedoel.

Geen opmerkingen: