dinsdag 11 oktober 2011

Terugblik Hobby 4 Daagse

Het is al weer bijna 2 weken geleden dat de Hobby 4 Daagse gehouden werd. Tijdens een druk bezochte week hebben veel klanten deelgenomen aan de gratis Make and Take. Soms was het even dringen en wachten, maar uiteindelijk ging iedereen die mee wilde doen met een eigen gemaakte kaart of tasje naar huis.
Aansluitend aan de Hobby 4 Daagse werd gedurende een hele week nog gedemonstreerd met de verschillende stans- en embosmachines. De Cuttlebug, Grand Calibur, maar met name de Vagabond stond in de belangstelling. Aan de hand van een Make and Take werden alle ins en outs van deze machine getoond.
Deze kaart was het resultaat. Alles is gemaakt stans- en embosmallen met de Vagabond. De kaart werd gestanst met de Sizzix Card Decorative Edge Die op Colorcore cardstock van Coredinations. Om het effect van dit papier te kunnen tonen werd de voorkant van deze kaart geëmbost en daarna geschuurd. De 2 vormen op de kaart werden met de Sizzix Movers and Shapers Dies uit de Alterations lijn van Tim Holtz gestanst. Het ieder wel bekende vogeltje en de vlinder van de creatable vormden de afwerking van deze kaart.
Ook geïnteresseerd in de Vagabond machine? Kom een keer langs. Wij demonstreren deze machine graag aan!

Geen opmerkingen: