zaterdag 30 juni 2012

Floral Punch Flower Fantasy

Op deze kaart is de Me to You Bear zich aan het opdotten voor een speciale dag. Dit is een die-cut plaatje afkomstig uit het Die-cut en Decoupage Paper Pack All Occasion van de collectie Me to You van Docrafts. De ovaal is gestanst met de Fancy Die van Nellie Snellen. In plaats van Fancy Shapes Dies te gebruiken, heb ik met de Floral Punch Flower Fantasy Set de shapes gemaakt.

vrijdag 29 juni 2012

Marianne Design producten juli 2012 zijn binnen

De nieuwe producten van juli 2012 van Marianne Design zijn binnen. Voor wie op vakantie gaan, zijn er de echte vakantie Craftables met bijpassend papier. Voor de trouwlustigen onder ons, nu ook daarvoor enkele Creatables. Ook de eerste kerstproducten zijn binnen: papier, lint en besjes.

En natuurlijk ontbreekt ook deze maand niet de maandelijkse Don and Daisy stempel.

Papermania Bexley Black

Op deze kaart heb ik het designpapier gebruikt uit het Paper Pack Papermania Bexley Black van Docrafts. Eveneens heb ik de bijpassende Big Bloomers gebruikt. Omdat de bloem groot is en mede daardoor in het hart wat kaal over kan komen heb ik daar binnen in een Artemio Papieren bloem gebruikt. Deze heb ik met Colorbox Zwarte stempelinkt van kleur voorzien op de punten en met clear embossingpoeder glimmend gemaakt. De kleine zwarte vlindertjes zijn geponst en geëmbost met de Floral Punch van Nellie Snellen.

donderdag 28 juni 2012

Die-cut boekjes

Er zijn 2 die-cut A5 boekjes uitgebracht door Find It Media. Marij Rahder heeft de patronen ontworpen voor het bloemenboekje. De Kerst is ontworpen door Yvonne Creations.
Elk die-cut boekje bevat 16 uitdrukplaatjes, 7 vellen karton en patronen. In onderstaand filmpje wordt u de werkwijze uitgelegd.
In onderstaande video wordt uitgelegd hoe u kunt werken met deze die-cut boekjes.

Hobbyzine 9: Craftspecial 1

Van de makers van het Hobbyjournaal is een nieuwe Hobbyzine uitgekomen. Het is nummer 9 en heet Craftspecial 1.

dinsdag 26 juni 2012

Hobbyjournaal 88

Vanaf morgen ligt het Hobbyjournaal nummer 88 in de winkel. Natuurlijk in combinatie met het gratis knipvel.

vrijdag 22 juni 2012

Spellbinders Office Supllies Shapeabilitie

Oude notitieblaadjes maken ... ik heb daarbij de Shapeabilities Office Supplies gebruikt van Spellbinders. De tekst heb ik gestempeld met de Crea Motion Stempel Mysterie. Om aan de tekst een 'oude look' te geven heb ik na het beïnkten van de stempel her en der met een tissue wat inkt ervan afgeveegd voordat ik de stempelafdruk maakte. De tekst op de label komt van de stempelsheet Eline's Words (EC0138) uitgegeven door Marianne Design. De achtergrond is geëmbost met Rays en Retro Circles van Tim Holtz.

woensdag 20 juni 2012

Hobbydots Setjes juni 2012

Vandaag zijn er 2 nieuwe hobbydots setjes uitgebracht. De ene set heet Foto. De andere set heet Koetje. Beide setjes bevatten zoals altijd een hobbydot patroon, 2 hobbydots stickervellen en een knippatroon.

dinsdag 19 juni 2012

Zeg het met Hobbydots

Een nieuw boekje van Rie Kuipers is uit. De titel is 'Zeg het met Hobbydots'. Het boekje bevat leuke ideeën en bovenal de patronen. Natuurlijk hoort bij dit boekje ook weer een knipvelposter.
Deze knipvelposter hoort eveneens bij het nieuwe borduurboekje van Betty de Groote-Greven. Het boekje heet Vogels en Vlinders

zaterdag 16 juni 2012

Foam rubberplaten

Nu ook via onze webwinkel te verkrijgen, Foam Rubberplaten. Deze platen zijn bij ons in 13 verschillende kleuren te verkrijgen. Het formaat is 20 cm x 30 cm en de dikte is 2 mm. Ook geschikt om mee te stansen (als de mesjes van de stans dik genoeg zijn!).

donderdag 14 juni 2012

Sizzix Accordion Fold Flowers Set

Op deze kaart heb ik met name het papier gebruikt uit het Pretty Papers Bloc Songbook van Marianne Design. Niet alleen de rozen, het muziekpapier, maar ook de poppotjes zitten in 1 en het zelfde bloc.
De rozet op deze kaart heb ik gemaakt met behulp van de Sizzix Accordion Fold Flowers Set. Met deze mal stans je eerst een paar keer een korte strook, je plakt deze stroken aan elkaar, je vouwt om en om een berg en een dal, je plakt de uiteinden aan elkaar en drukt de rozet plat. Je rozet is klaar voor gebruik. Een makkelijk manier om een rozet te maken met behulp van een stans- en embossingmachine.

woensdag 13 juni 2012

Sizzix Card Flip-its dies

Een bewegende kaart maken, dat kan simpel met de Sizzix Card Flip-its Dies. En omdat het een Movers & Shapers Die is, is het ook weer te combineren met de Magnetic Dies.
Zie hoe simpel het gaat? Bekijk dan onderstaande video.

zondag 10 juni 2012

Papermania Happy Birthday

Deze kaart heb ik gemaakt met alleen ingrediënten van het Paper en Decoupage Pack Happy Birthday van Papermania, uitgebracht door Docrafts Creativity. Snel en simpel een fleurige kaart!

donderdag 7 juni 2012

Sizzix Butterflies en Flowers Emboss Folder

Als achtergrond voor deze kaart heb ik gekozen voor de Embossingfolder Butterflies en Flowers van Sizzix. In dit geval dus alleen de Embossingfolder Butterflies gebruikt. De rest is opgewerkt met de creatable LR0157 en de LR0153 van Marianne Design. De kaart is gemaakt van de Nested Lacey Pennants en de Nested Pennants, een shapeabilities van de Spellbinders.

maandag 4 juni 2012

Papermania Adhesive Stones

Vanuit de collectie Papermania hebben wij nu nieuwe kleuren strass plakstenen in ons assortiment. Op elke strip met de Papermania Adhesive Stones zitten 104 plakstenen.

zondag 3 juni 2012

Papermania Happy Birthday Paper Pack

Op deze kaart heb ik als basis gebruik gemaakt van het papier uit het Happy Birthday Paper Pack van Papermania van Docrafts Creativity. De vlaggetjes vond ik erg vrolijk, maar het paarse papier met de grote ronde cirkels daarentegen wat saai. Deze heb ik opgefleurd met de Hobbydots Serie 8 waarbij ik 2 verschillende kleuren bloemetjes op elkaar heb geplakt. De letters zijn zogenoemde deco blokken. Altijd handig om zelf teksten te maken.

zaterdag 2 juni 2012

Papermania Beautful Collectie

Er is van Docrafts Creativity een nieuwe collectie uit! De collectie heeft Papermania Beautiful en bevat o.a. embossingfolders, stempels en papier.

vrijdag 1 juni 2012

Marianne Design producten juni 2012 binnen

De nieuwe producten van Marianne Design van juni 2012 zijn binnen. Deze keer Vintage Paper Pads en Vintage Clear Stempels. En natuurlijk ontbreken de nieuwe Craftables en Creatables niet.
En net als elke maand ook voor de maand juni 2012 een nieuwe Don & Daisy Clear stempel.

CS0853: foutje in clearstamp set

Bent u ook in het bezit van deze clear stempel set? Dan is het u misschien opgevallen dat in de uitvoering van de stempel 'Beterschap' een foutje geslopen is. Marianne Design biedt nu aan om deze stempel te vervangen.
Als je een nieuwe stempel wilt ontvangen, dan stuur je de foute 'Beterschap' stempel met een aan jezelf geadresseerde envelop naar:
Marianne Design BV
Regentesselaan 32
7316 AG APELDOORN

Dit kan tot 17 juni a.s. Daarna wordt deze stempel in het verre oosten besteld. Dit kan meer dan 2 maanden gaan duren, maar zij zorgen er dan voor dat je een goede stempel krijgt om je set weer compleet te maken!