maandag 30 april 2012

Elements van Tulip

Som heb ik van die kaarten waar ik mee begin en niet weet hoe ik ze af moet maken. Zo ook met deze kaart. De opzet met de achtergrond van het Tilda papier had ik al een tijdje af. Maar de rest .... Voor deze kaart brachten uiteindelijk de Elements van Tulip, een collectie van Docrafts Creativity de uitkomst. Deze Element, een handige kant en klare 3D tekst, komt uit de Birthday Greetings van Tulips.

zaterdag 28 april 2012

Creatable LR0223

Deze kaart is gemaakt van de Shapeabilities Nested Lacey Pennants. De tekst is gestanst met de Creatable L0223 vanuit designpapier. De bloem is een Shapeabilitie van Spellbinders en heet Aster Flower Topper. De vogel en de vlinder zijn stempels uit de oude doos van Hero Arts.

vrijdag 27 april 2012

Papermania, Docrafts Creativity mei 2012 voororderen

Nu voor te orderen, vanaf 2 mei 2012 leverbaar.
In mei zijn er weer veel nieuwe producten leverbaar van Docrafts Creativity. Natuurlijk is er het nieuwe Creativity Magazine mei / juni 2012.
Daarnaast is de collectie Papermania uitgebreid met 2 nieuwe series. In beide series is er papier met bijpassend, lint, knoopjes, strikjes, bloemen etc.

Lincoln Linen

Bexley Black

En nog meer .... bijvoorbeeld

donderdag 26 april 2012

Creatable LR0213 Anja's Center

Ook papier uit de oude doos, vind ik, blijkt vaak weer te gebruiken te zijn. Zo ook dit papier uit het blok Black & White van Marianne Design dat ik met de Paper Distresser van Tim Holtz een 'oud' randje gegeven heb. De Cling Stempel CS0851 heb ik geplaatst in de cretable LR0213. Hiervoor heb ik de roos in het midden van deze mal eruit geknipt. De mal heb ik overigens in de Nestabilitie Labels Four van Spellbinders geplaatst.

woensdag 25 april 2012

Xcut Tags & Bookplates weer leverbaar

Van Xcut zijn 2 toppers weer terug. Vanaf heden weer uit voorraad leverbaar de Xcut Tags & Bookplates en de Glorious Gerbera.

Floral Punches Flower Fantasy Set

Met deze ponsen zijn de mogelijkheden ongekend. Je maakt er bloemen of blaadjes mee. En door de verschillende blaadjes te combineren maak je telkens weer een andere bloem. Daarnaast zijn ze ook te gebruiken in combinatie met de Fancy Die cirkel en ovaal.
De Flower Fantasy Set van Nellie Snellen is verkrijgbaar in Mini, Small en Gewoon. Voor moederdag hebben wij een speciale combinatie-aanbieding.

dinsdag 24 april 2012

Hobbyjournaal 86

Er is weer een nieuwe editie. Vanaf morgen 25 april 2012 verkrijgbaar in de winkel.

zondag 22 april 2012

Papermania Happy Birthday to You

Als ik snel een leuke kaart wil maken, is het soms handig een Diecut en Decoupage Paper Pack in huis te hebben van Docrafts Creativity. Deze kaart is gemaakt met het Happy Birthday to You pakket van Papermania. Papier, labels, randjes, doosjes .... je vindt het allemaal in zo'n pakket. Voor deze kaart heb ik zelf alleen nog de kaart, de blauwe label, het hobbydots randje en de snaps toegevoegd.

donderdag 19 april 2012

Shapeabilities Nested Butterflies

Easelkaarten gemaakt van de Spellbinders Shapeabilities Nested Butterflies. Elke vlinder is geëmbost met verschillende mallen en worden staande gehouden met een bloem gemaakt van een Floral Punch of filigraan. Bij de gekleurde vlinders wilde ik ook kleur aanbrengen. Daarvoor heb ik de Ink Blending Tool gebruikt met Distress inkt.

dinsdag 17 april 2012

Art Specially for You

Er zijn nieuwe boeken uit van Art Specially for You. Naast het periodieke tijdschrift nummer 14 ook nieuwe boekjes. Meer weten? Klik dan hier.

maandag 16 april 2012

Leane: Bambinie's en Lea'bilities

Leane Creatief heeft weer nieuwe stempels in de Bambinie's en Owl serie uitgebracht. Ook zijn er nieuwe Lea'bilities. Nieuwsgierig? Klik hier om alle nieuwe producten van Leane te zien.

Hobbydols 76 en 77 zijn uit

Voor liefhebbers van de hobbydots en borduren zijn er weer 2 nieuwe Hobbydols boekjes uitgekomen, namelijk Eindeloos Hobbydots plezier en Jenine meets Yvonne (borduren). De knipvelposter KVPHD767 kan bij beide boekjes gebruikt worden.

zondag 15 april 2012

LinnenArt Linnenpersing karton

In verschillende kleuren en verschillende formaten (A4, A5, 30,5 cm x 30,5 cm en vierkante kaart) is nu het Linnenpersing karton van LinnenArt bij ons verkrijgbaar. Hier vindt u meer informatie.

donderdag 12 april 2012

Marianne Design Sweethearts CS0851

Op deze kaart heb ik als basis het papier van het blok Vintage Rose gebruikt van Wild Rose Studio. De sfeer van dit papier vond ik namelijk heel goed passen bij de Cling stempels Sweethearts van Marianne Design. De Swethearts heb ik geplaatst in een Shapeability mal van de Spellbinders. De tekst is gestanst met de creatable LR0223.

zondag 8 april 2012

Op deze Vintage kaart heb ik het plaatje gebruikt van de knipvellen van Marianne Design. Deze heb ik geplaatst in een frame dat ik gestanst heb met de Fleur de Lis Rectangles, een Nestabilities van Spellbinders. De vorm daar weer onder is ook gestanst met een Nestabilitie. Daarvoor heb ik de Nestabilitie Labels One gebruikt. De rest van de kaart is opgemaakt met een combinatie van Creatables en Ponsen van Nellie Snellen.

vrijdag 6 april 2012

Creatable: LR0180

Op deze kaart heb ik de Creatable LR0180 gebruikt. Deze creatable bestaat uit 3 opvolgende mallen. Ideaal, want dat biedt mogelijkheden om kaders te maken. Ik heb dan ook de middelste mal binnenin de grootste mal gelegd. Om te voorkomen dat deze mallen konden gaan schuiven bij het doordraaien in de Vagabond, heb ik deze 2 mallen met mallentape aan elkaar vastgeplakt. Zo is de lila-rand ontstaan. De middelste mal heb ik daarna nog apart gestanst en deze binnen in de lila-rand gelegd. De gestanste vorm van de kleinste mal heb ik er bovenop geplakt.

dinsdag 3 april 2012

Craftables en Creatables april 2012

Van Marianne Design zijn de nieuwe creatables en craftables binnen. Klik hier voor de creatables. Nieuwsgierig naar de craftables? Klik dan hier.

Prima Marketing Scrapbookpapier

Uit de collectie Nature Garden en Almanac van Prima Marketing zijn nu diverse dubbelzijdige scrapbookvellen binnen gekomen. De bijpassende knoopjes komen begin mei 2012. Om alle vellen te zien, klikt u hier.

zondag 1 april 2012

Sizzix Accordion Fold Flower Set

De bloem op deze kaart is gemaakt met de Sizzix Accordion Fold Flower Set. Ik heb daarvoor eerst 2 stroken gestanst en toen om en om gevouwen. Daarna heb ik de 2 stroken aan elkaar geplakt en in model geduwd. Voor de "scrolls" heb ik de Mini Flourish van Sizzix gebruikt uit de collectie Movers & Shapers, een handig magnetisch systeem dat veel mogelijkheden biedt. Het papier komt uit het Pretty Papers Bloc Flower Power van Marianne Design.