zaterdag 29 januari 2011

Eline's Huis: Meadow

Het papier van Eline Pellinkhof uit het blok Meadow van de serie Eline's huis is op deze kaart gebruikt. De vlinders zijn gestempeld en daarna uitgeknipt. De stempels zijn eveneens van Eline en het stempelsheet heet Butterfly. De label is gestanst en geëmbost met Fancy Tags van de Spellbinders.

vrijdag 28 januari 2011

Papermania: Little Cake Shoppe

Van Papermania komt de serie Little Cake Shoppe. Naast papier, ook clear stempels en lint. Met Copic Markers is het gebakje ingekleurd.

Gebruikte kleurnummers
Taartje: Y11, Y15
Slagroom: R22, R20, R0000
Aardbeien: R29, R27, R00, R0000
Blaadjes: YG25, 0
TIP
Ik heb bij deze stempel de Colorless Blender gebruikt om in de kleine blaadjes schaduw aan te brengen. Ik heb op een palet (mica) de kleur aangebracht. Vanaf het palet heb ik de kleur met de Colorless Blender opgenomen en daarna aangebracht in de blaadjes.

donderdag 27 januari 2011

Hobbydots: serie 6

Serie 6 van de Hobbydots is uit. Diverse handige en mooie vormen in de standaard mirror kleuren. De bekende pakketjes, patroon met knipvel zijn er ook al. Daarnaast vindt u in het laatste Hobbyjournaal (nummer 71) ook al patronen voor deze serie Hobbydots.

woensdag 26 januari 2011

Hobbydols: nieuwe boekjes borduren

Borduren als van Ouds en Natuurlijk borduren zijn de laatste 2 nieuwe borduurboekjes uit de serie Hobbydols. Deze boekjes, de nummers 61 en 62, zijn nu bij ons verkrijgbaar.

dinsdag 25 januari 2011

Hobbyjournaal 71 is leverbaar

Vanaf vandaag verkrijgbaar!

Love Bubbles

Het verliefde paartje op deze kaart is een stempel van Stampavie en heet Love Bubbles. De stempel is ingekleurd met de Copic Markers. Bij het inkleuren heb ik me bewust gericht op het met verschillende kleurcombinaties inkleuren van het gezicht en het haar.


Gebruikte kleurnummers
Haar meisje: E53, E57
Haar jongen: E21, E25, E27
Gezicht meisje: R20, E00, E50, E51
Gezicht jongen: E11, E00, E0000
Jurk meisje: R46, R59, R0000
Jas jongen: BV23, BV25, BV0000
Glas: C1
Hartjes: R32, R35
Tafel: Y21, Y28

zondag 23 januari 2011

Stampavie: Giving Flowers

De stempel op deze kaart is van Stampavie en heet Giving Flowers. De stempel is ingekleurd met Copic Markers.

TIP
Om in een klein oppervlak ook een schaduw effect te creëren maak ik gebruik van een paletje (mica). Ik breng op het palet de donkerste kleur aan. Met de lichte marker neem ik de donkere kleur op van het paletje. Daarna kleur ik in 1 beweging het kleine oppervlak in.

vrijdag 21 januari 2011

Pergamano clear stempel

Op voorgrond fladdert een vlinder van Pergamano. Deze vlinder is gestempeld en naderhand met de Copic Markers geaquarelleerd. Het papier is een combinatie uit het blok Japan van Wild Rose Studio.


TIP
Om te aquarelleren met Copic Markers maak ik gebruik van een waterpenseel. In de waterpenseel doe ik de Colorless Bleding Solution. Op een palet van mica breng ik mijn kleur aan. Met de waterpenseel pak ik de inkt op en kleur ik de stempelafdruk in.

donderdag 20 januari 2011

Kanban Crafts: Enamel Glazed Paisley Negative

Op deze kaart is op Brilliance papier van Papicolor met de Hero Arts stempel Old Writing and Flower Collage de achtergrond gestempeld. Het zwarte papier is van Kanban Crafts en heet Enamel Glazed Paisyley Negative. De bloem en het blad is een combinatie van de Floral Punch van Nellie Snellen en de creatable Open Flowers Trendy van Marianne Design.

woensdag 19 januari 2011

Sponsoring Dutch Card Lovers

Deze week sponsoren wij de challenge van Dutch Card Lovers. Wil je mee doen, maak dan een kaart aan de hand van bovenstaande sketch.
En is jouw kaart de mooiste? Dan win je het nieuwste papier en lint uit de serie van Little Cake Shoppe van Docrafts Activity.

dinsdag 18 januari 2011

Floral Punches: vlinder en leaf ahorn


Er zijn weer nieuwe Floral Punches van Nellie Snellen. Een vlinder in 3 maten en een blad. Alle ponsen zijn een combinatie van stansen en embossen. Klik hier om alle nieuwe floral punches te bekijken.

maandag 17 januari 2011

Grand Calibur: grote platen

Met de nestabilitie Pinking Circles is deze passe-partoutkaart gemaakt. Hierbij is gebruik gemaakt van de Grand Calibur om te stansen en te embossen. Door de A4-platen gaat dit nu erg eenvoudig en snel. Met de Grand Calibur kunt u meerdere mallen tegelijkertijd stansen en/of embossen. De chrysanten bloemen zijn gemaakt m.b.v. de Quilling Fringer.

zaterdag 15 januari 2011

Docrafts: Friends Forever Springtime

Sinds kort hebben wij nieuw in ons assortiment het papier van Docrafts in ons assortiment. Op deze kaart is het papier gebruikt van het blok Spring Time uit de serie Friends Forever. U kent ze vast wel, die serie van die lieve beertjes van Hallmark Cards.
De labels op deze kaart is gestanst met de nestabilitie Fancy Tags. De hoekjes zijn geponst met de billenpons.

vrijdag 14 januari 2011

Creatables: vogels

Van de creatables hebben wij nu de Bird of Paradise en de Pigeon binnen. Klik hier om ook de Pigeon te zien.

Mini-stempel: kerstboom van kristal

Na lang wachten zijn ze dan eindelijk weer binnen. De mini clear stempel 'kerstboom van kristal'. Op bovenstaande kaart als een trio gestempeld. De kristallen zijn opgevuld met een Hobbydot.

woensdag 12 januari 2011

Docrafts Creativity: Friends Forever

U kent de lieve beertjes van Hallmark Cards vast wel. Nu hebben wij dit prachtige papier van Friends Forever in verschillende formaten in ons assortiment. Klik hier om alle nieuwe producten van Docrafts te bekijken.

A Child's Year

Het papier Black & White van Marianne Design vormt de achtergrond op deze kaart. In de ovaal, gestanst met de nestabilities Labels Ten, is een silhouet gesneden met de Cricut. De cartridge die gebruikt is, heet A Child's Year.

dinsdag 11 januari 2011

Docrafts Creativity: Little Cake Shoppe

Van Docrafts hebben wij nu verschillende producten in ons assortiment. Zo hebben wij o.a. Little Cake Shoppe van Papermania aan onze producten toegevoegd. Ook andere papiersoorten en decoratiemateriaal van Papermania vindt u in onze webwinkel.

zaterdag 8 januari 2011

Marianne Design: stempelteksten

Nieuwe teksten om te stempelen. Altijd handig om erbij te hebben. Dit geldt ook voor vlinders! Klik hier om te bekijken.

Hoppies en Schoffies


De Hoppies en de Schoffies, de nieuwe stempels van Nellie Snellen zijn binnen. Elke serie bestaat uit 4 leuke, vrolijke stempels. Klik hier om alle Hoppies en Schoffies te bekijken.

vrijdag 7 januari 2011

donderdag 6 januari 2011

Creatables


Ook in het nieuwe jaar blijven de nieuwe producten binnen komen. Deze en andere nieuwe mallen van de creatables zijn al weer binnen. Klik hier om ook de andere nieuwe mallen te bekijken.

woensdag 5 januari 2011

Jarig

De basis voor deze kaart is het papier van het blok Japan van Wild Rose Studio. De clear stempel heet 'Hond cadeautje' en is van Marianne Design. De stempel is ingekleurd met Derwent potloden.

zondag 2 januari 2011

HobbyDots

Sinds de Hobby4Daagse in september is het een rage geweest om HobbyDots op kaarten te gebruiken. Toen was het gebruik met name gericht op de kerstkaarten. Maar de HobbyDots zijn ook voor de gewone kaarten voor alledag een welkome aanvulling. Gebruik de HobbyDots voor een randje, een bloemetje of een accent. Het maakt uw kaart af!